error
  • XML Parsing Error at 1:401. Error 73: > required
მეხუთეკლასელი ჯიჯიელები პურის ცხობის პროცესს გაეცნენ.
 მეხუთეკლასელი ჯიჯიელები პურის ცხობის პროცესს გაეცნენ.
მეთოდიკა, რომელსაც ჯიჯის პედაგოგები იყენებენ, ნებისმიერი თემის გათვალსაჩინოებასა და ცხოვრებასთან კავშირს ითვალისწინებს.
გიმნაზიის ისტორიის მასწავლებელმა ხათუნა პერტიამ მორიგ გაკვეთილზე მოსწავლეებს საქართველოს ერთ-ერთ ტრადიციულ სამეურნეო საქმიანობა გააცნო.
მოსწავლეებმა შეისწავლეს საქართველოში მარცვლეულის მოყვანის, ჭირნახულის აღებისა და დაბინავების პროცესი.
ყურადღება გამახვილდა ქართული ხორბლის უძველეს ჯიშებსა და მარცვლეულის ძირითად პროდუქტებზე.
მოსწავლეები ესტუმრნენ შპს "ლეკოს", სადაც დაესწრნენ პურის ცხობის პროცესს და პარალელი გაავლეს პურის ცხობის ტრადიციულ მეთოდთან.
შეხვედრის ბოლოს მასპინძლებმა პატარა ჯიჯიელებს ახალგამომცხვარი პურპროდუქტების დაგემოვნების საშუალებაც მისცეს.
30 აპრილი, 2015 წ.
FaceBook Twitter Digg MySpace Delicious Google ელფოსტაბეჭდვა
ფოტოგალერეა
პრომო გალერეა
ჯიმშერ ღურწკაია - ჯიჯის დამფუძნებელი და მესაკუთრე
გმადლობთ, რომ დაინტერესდით ჯჯ-გიმნაზიით და ეწვიეთ ჩვენს ვებ-გვერდს! ჩვენ კარგად გვესმის, თუ რაოდენ ძნელია მშობლისათვის შვილის განათლებასთან დაკავშირებით იმ გადაწყვეტილების მიღება, რომელმაც შესაძლოა მთელი ოჯახის მომავალი ბედი განსაზღვროს, ხოლო პედაგოგისთვის ისეთი სამსახურის პოვნა,სადაც შესაძლებელია სრული თვითრეალიზაცია და აღიარების მოპოვება. ვიმედოვნებთ, ვებ-გვერდი დაგეხმარებათ გიმნაზიის გაცნობასა და ინფორმირებული გადაწყვეტილების მიღებაში.